Nis

2023-2024 eğitim - öğretim yılı ikinci dönem açılışına Taşova ilçe milli eğitim müdürü Mustafa TÜMER katıldı. Öğrencilerimize konuşma yapan TÜMER başarı dileklerini iletti.

Mrt

Okulumuz psikolojik danışmanı Öznur Gündüz ve Müdür yardımcısı Bilal Ertuğrul tarafından 11. Sınıflara okul kuralları ve Orta öğretim yönetmeliği hakkında bilgi veridi.

Mrt

Kariyer günleri kapsamında okulumuza gelen Taşova orman şefliğinde görevli orman endüstri mühendisi Mustafa USLUER ve orman mühendisi Mustafa UĞURLU meslekle alakalı bilgiler verdiler. Daha sonra soru cevapa geçtiler.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz psikolojik danışmanı Öznur Gündüz ve Müdür yardımcısı Bilal Ertuğrul tarafından 9 ve 10. Sınıflar okul kuralları ve Orta öğretim yönetmeliği hakkında bilgi veridi.

Mrt

Okulumuz medeniyet ve değerler kulübü önderliğinde başlatılan ve öğrencilerin bizzat görev aldığı kampanyada koli içeriği olan ürünler teslim alindi. Ayrica kumbara olusturuldu. Sonuçunda gelen ürünler ve kumbara da biriken paralar ile kolilere malzeme temini yapildi. Bu temin sürecinde katki sağlayan Nur Market ve Erkut market e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca kampanya ya destek olan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Kampanya yi yürüten kulüb öğretmenleri ve okulumuz DKAB öğretmenlerine de katkılari için teşekkür ediyoruz. Herkesin niyetleri kabul olsun.

Mrt

Kariyer günleri kapsamında okulumuza gelerek öğrencilerimize meslekle alakalı seminer veren Taşova ilçe müftümüz Ferhat KOÇAK 'a teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür.100. yıl anma etkinlikleri çerçevesinde Anıtkabir'de gerçekleştirilen tören I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. Başta Çanakkale olmak üzere tüm Türkiye'de resmî makamlarca çeşitli programlarla kutlanmakta ve ölen Türk askerleri anılmaktadır.

Programa ilçe kaymakamımız Efe KILIÇ , ilçe belediye başkanımız Bayram ÖZTÜRK, ilçe daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Okulumuzun ilçe programı kapsamında 18 Mart Çanakkale zaferi anma programı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Nurhan ÜZÜM, Funda EROL, Hatice BIYIK, tarih öğretmeni Bekir AKBAYIR, Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Mehmet Emin ÖZTÜRK ve müdür başyardımcımız Şakir YER ve öğrencilerimiz düzenlediler.

Görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Ayrıca program süresince destek olan yardımcı hizmetli personelime de teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi anma programları kapsamında düzenlenen ödüllü resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Zeynep Ebrar CABA birinci, Yağmur VARLI ikinci olmuştur. Ödülleri ilçe kaymakamımız ve ilçe belediye başkanımız ve ilçe müftümüz takdim ettiler.

Mrt

Çanakkale Zaferi´nin 109. yıl Dönümünde Atatürk Anıtına çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

18 Mart Cuma günü düzenlenen törene Taşova Kaymakamı Efe Kılıç, Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım ÖZDEMİR, Protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Taşova Kaymakam Efe Kılıç, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Özdemir gelmiş geçmiş tüm şehitlerimiz adına Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Program sunuculuğuınu okululumuz edebiiyat öğretmeni Funda EROL yaparken. Beden eğitimi öğretmenimiz Selma GÜMÜŞ de tören komutanı olarak programı yürüttü.

Mrt

18 Mart 2024 pazartesi yapılacak olan 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı için son provamızı yaptık.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart 2024 pazartesi günü okulumuzda yapılacak olan anma programı kapsamında okul idareci, öğretmen, teknik personel ve öğrenciler seferber oldular. Hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Rehberlik saatlerinde belirlenen konular hakkında sınıflarımızda videolar izletiliyor. Bugün de rehberlik saatimizde Yeşilay ile ilgili videolar izletildi.

RAMAZAN AYI KUMANYA VE YARDIM KAMPANYASI

Mrt

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi siyasi parti adayları okulumuza geliyorlar.

Bugün de Taşova iyi parti belediye başkan adayı Ahmet ÖZDEMİR okulumuza gelerek projelerini anlattı.