Mrt

18 Mart 2024 pazartesi günü okulumuzda yapılacak olan anma programı kapsamında okul idareci, öğretmen, teknik personel ve öğrenciler seferber oldular. Hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Rehberlik saatlerinde belirlenen konular hakkında sınıflarımızda videolar izletiliyor. Bugün de rehberlik saatimizde Yeşilay ile ilgili videolar izletildi.

RAMAZAN AYI KUMANYA VE YARDIM KAMPANYASI

Mrt

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi siyasi parti adayları okulumuza geliyorlar.

Bugün de Taşova iyi parti belediye başkan adayı Ahmet ÖZDEMİR okulumuza gelerek projelerini anlattı.

Mrt

12 Mart İstiklal marşının kabulünün yıl dönümünde okulumuzda konferans salonunda program düzenlendi.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Nurhan ÜZÜM, Funda EROL, okul müdür baş yardımcısı Şakir YER ve formatör öğretmen Salih GÜZEL tarafından hazırlanan programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılış hikayesinin yanı sıra video ve şiirler kullanıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer günleri kapsamında okulmuz son sınıf öğrencilerine meslek dallarındaki uzman kişiler gelerek seminer veriyorlar.

Bugün de Taşova ilçe emniyet müdürü Arif ÇETİN okulumuza gelerek öğrencilerimizle meslekle alakalı seminer verdi.

Mrt

Okul müdürümüz Osman Uysal, kadın öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Mrt

Okulumuz sosyal dayanışma ve yardımlaşma kulübü tarafından SMA hastası Elanur AYDOĞAN hastası için para toplandı.

Bu duyarlı davranışlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı kapsamında okulumuz konferans salonunda prova yapıldı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Taşova ilçe sağlık müdürlüğünden Dr Ayşe SARI okulumuza gelerek öğrencilerimize hijyen eğitimi ve teknoloji bağımlılığı hakkında seminer verdi.

Mrt

Mahalli seçimler öncesi siyasi parti adayları okulumuza gelerek projelerini açıklıyor. Bugün de Milliyetçi hareket partisi adayı Sinan YILMAZ okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Amasya'da yapılan atletizm müsabakaları sonucunda il ikincisi olan okul bayan atletizm takımını ve beden eğitimi öğretmeni Selma GÜMÜŞ hocamızı kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda sınıflarımızda deprem farkındalık eğitimi videosu izledikten sonra Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.Tatbikatta "çök,kapan,tutun" "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Sonra da "Okul Tahliye Planı"doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Mrt

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi okulumuza siyasi parti adayları geliyor . Bugün de Cumhuriyet Halk partisi adayı Ömer ÖZALP okulumuza gelerek projelerini anlattı.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı için yapılan provaya Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenleri Nurhan ÜZÜM ve Funda EROL katıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.