Mrt

Taşova Jandarma komutanı Üsteğmen Üsteğmen Ömer ALTUN kariyer günü programına katılım sağladı.

Mrt

Şbt

12. Sınıf öğrencilerine deneme yaptık.

Üniversiteye hazırlık kapsamında TYT ve AYT deneme sınavları gerçekleştirdik.

Şbt

Vergi bilincinin geliştirilmesi temalı video içerikleri okulumuz sınıflarında rehberlik

Saatinde izletildi.

Şbt

28/02/2024- Okulumuzda Şakir YER, Esra OKUROĞLU, Urfan AYDIN, Enes VANLI ,Salih GÜZEL ve kulüp öğrencilerimiz tarafından "28 Şubat Sivil Savunma Günü" münasebetiyle program düzenlendi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa TÜMER, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.Kulüp öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu programı izlediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Tebrikler öğrencilerimize..

Amasya'da düzenlenen futsal turnuvasında Suluova Meslek Lisesi' ne yenilerek il ikincisi olan kız futsal takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce siber suçların gerçekleşmeden önlenmesi ve maddi manevi zararların en aza indirilmesi için hazırlanan SİBERAY programı çerçevesinde okulumuzda  öğrencilere ve öğretmenlere eğitim verildi.

Şbt

28 Şubat sivil savunma günü dolayısıyla yapacağımız program öncesi öğretmen ve öğrencilerimiz prova yaptılar.

Taşova belediye başkanı Bayram ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret etti

31 Mart yerel seçimleri öncesi okul ziyaretleri kapsamında okulumuza gelerek öğretmenlerimizle sohbet eden başkan ÖZTÜRK okulumuzdan ayrıldı.

Şbt

10/B sınıfı öğrencilerimiz Berat kandili münasebeti ile hafta içi hazırladıkları ikralik çikolataları, kandil günü çarşı içerisinde dağıttılar. Sınıf rehber öğretmenimiz Esme ŞAHİN' e ve öğrencilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kariyer günleri kapsamında 12. Sınıflara Taşova avukatlarından Av. Cemal YENİCELİ okulumuza gelerek öğrencilerimizle meslekle alakalı seminer verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz giriş katında bulunan masa tenisi oyun alanına öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun ilgisi var. Boş vakitlerinde öğretmen ve öğrencilerimiz masa tenisi oynayarak keyifli zaman geçiriyorlar.

Şbt

Amasya narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ve siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü arafından okulumuz personellerine narkotik suçlarla ilgili eğitim verildi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.