Şbt

Okulumuzda THK Taşova şubesi tarafından verilen maket uçak takımımız bugün yapılan THK kuruluş yıldönümü programına katılım sağladı. Ayrıca ilçe kaymakamımıza da ziyarette bulundular.

Şbt

Şerafettin Sabuncuoğlu Meslek Lisesini 3-1 yendik.Öğrencilerimizin emeğine sağlık. Beden eğitimi öğretmenimiz Selma GÜMÜŞ ' e emeginden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Üniversiteye yönelik 12. sınıflara TYT,  AYT ve YDT Denemeleri yaptık.

Şbt

İlçe müftülüğünden gelen kurum görevlileri tarafından öğrencilerimize Peygamberimizin hayatı ve yaşantısı ile ilgili söyleşi düzenlendi.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerine TYT Deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Amasya İl Emniyet müdürlüğü tarafından okulumuza gelen kurum personeli tarafından gençlik ve güvenli gelecek temalı konferans verildi 12 sınıf öğrencilerimize düzenlenen bu konferans verimli bir şekilde gerçekleşti emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Amasya'da düzenlenen futsal turnuvasında ilk maçımızı Amasya Atatürk lisesi'ne 4-3 kaybettik. Öğrencilerimizin ve beden eğitimi öğretmeni Abdulkadir Kılıç'ın emeklerine teşekkür ederiz.

Şbt

Kariyer günleri kapsamında okulumuza Taşova İlçe Tarım Müdürlüğünden gıda mühendisi Gülsüm SARIÇAM geldi. Öğrencilerimize mesleki deneyim ve tecrübelerini anlatan SARIÇAM güzel bir sohbetin ardından okulumuzdan ayrıldı.

Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Deprem farkındalık eğitimi faaliyetleri kapsamında okulumuz Baş müdür yardımcısı Şakir YER tarafından pano hazırlandı.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz Öznur GÜNDÜZ tarafından konferans salonunda 9. sınıflara AFAD tarafından hazırlanan deprem farkındalık eğitimi videosu izletildi.

Sınıflarda da aynı video 10-11-12. Sınıf öğrencilerine izletildi.

Şbt

Taşova ilçe tarım müdürlüğünden Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Merve KOYUNCUOĞLU ve gıda mühendisi Samet GÜL tarafından konferans salonunda seminer verildi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Maraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler tüm okullarda saygı duruşuyla anıldı. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin 1. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz öğrencileri de 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı okunduktan sonra öğrenciler sınıflarına geçti.

Şbt

10. Sınıflara alan seçimi konusunda seminer verildi.

Okul Baş müdür yardımcısı Şakir YER, müdür yardımcısı Bilal ERTUĞRUL ve Rehber öğretmenimiz Öznur GÜNDÜZ tarafından konferans salonunda 10. seminer verildi.

Şbt

2023-2024 eğitim - öğretim yılının ikinci yarıyıl dönem toplantısını yaptık. Birinci dönem ile ilgili değerlendirmeler yaptık. Gündemdeki diğer konular da görüşüldükten sonra toplantımızı bitirdik.

Şbt

Eğitim öğretim yılının 2. dönemi başladı.

Tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize bir öncekinden daha başarılı bir dönem diliyoruz.