Kas

Okulumuz bünyesinde yer alan kız öğrenci pansiyonumuz geçici olarak imam hatip lisesinde konaklamaktadirlar. Okul pansiyon müdür yardımcımız Sinan Turan ve müdür yardımcımız Bilal Ertuğrul pansiyon da kalan öğrenciler ile toplantı yaptılar. Genel kuralların hatırlatıldığı toplantıda öğrencilerin istek ve taleplerine alında.

Kas

Bugün itibariyle sınıf veli toplantılarımızı tamamladık. Tüm sınıf rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca her şubenin toplantısına bizlerle birlikte katılarak katkı sağlayan Öznur hanıma da teşekkürler. Verimli bir toplantı süreci olduğunu düşünüyoruz.

Kas

Amasya Eğitim-Bir-Sen şube başkanı Kerem CAMCI ve beraberliğinde il ve ilçe yönetimi okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Perşembe gününe kadar devam edecek olan veli toplantılarımız bugün de1 1/D ve 11/A sınıflarıyla devam etti.

Velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sınıf bazlı veli toplantılarına bugün itibariyle başladık. İlk sınıf 12/E idi. 12/E öğrenci velilerimizle verimli bir veli toplantısı gerçekleştirdik.

Kas

Taşova belediye başkanı Bayram ÖZTÜRK 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle okulumuza tatlı ikramında bulundular. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okul müdürümüz Osman UYSAL öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerimize kahvaltı etkinliği düzenledi.

Ayrıca öğrencilerimiz de pasta sürprizi ile bu etkinliğe dahil oldular.

Teşekkürler

Kas

11 ve 12. sınıflara Amasya MEM Kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Kas

Son sınıf öğrencilerine MEB tarafından gönderilen Tyt ve Ayt kaynak kitapları öğrencilerimize dağıtıldı.

Kas

Okulumuz konferans salonunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Funda EROL, Nurhan ÜZÜM, müzik öğretmenimiz Ufuk KANTARCI ve coğrafya öğretmenimiz Nilgün GÜLEÇ tarafından 10 Kasım programı düzenlendi.

Programdaki oratoryoda görev alan Nurhan ÜZÜM,Funda EROL, Ufuk KANTARCI, Emin UZUN, Adnan GEZİCİ ve Ayşegül YILMAZ öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım etkinlikleri kapsamında ilçemiz hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk törenine okulumuz olarak bizde katıldık.

Törene katılan okul müdür yardımcımız Bilal ERTUĞRUL, Beden eğitimi öğretmenimiz Selma GÜMÜŞ ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım etkinlikleri münasebetiyle okul Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Funda EROL, Nurhan ÜZÜM ve Coğrafya öğretmenimiz Nilgün GÜLEÇ tarafından Atatürk panoları hazırlandı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sinan Turan Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Olarak görevine başladı.

Kendisine hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Okulumuz olarak ta ilçemiz mülki amirleri, öğrencileri, halkıyla beraber bu coşkulu törene katılım sağladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kortej yürüyüşüne Kız pansiyonu öğrencilerimizle katılım sağladık.

Kız pansiyonumuzda kalan öğrenciler ile birlikte nöbetçi belletmen öğretmenlerimiz ve müdür yardımcımız Bilal Ertuğrul kortej yürüyüşüne katılım sağladı.