Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dönem sonu faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler tüm sınıflarımızda uygulanmaktadır.

Ock

Kariyer günleri kapsamında Taşova ilçe tarım müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Samet GÜL tarafından öğrencilerimize mesleki anlamda bilgiler verildi.

Ock

Geçen hafta sonu ilçemiz de ve ülkemizde şehir olan askerlerimiz için hafta başı Saygı Duruşu ile başlandı. Ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla derslere devam edildi.

Ock

İlçe sağlık müdürlüğünden diyetisyen Gülay hanım okulumuz öğrencilerine beslenme ve obezite konulu seminer verdi. Diyetisyen Gülay hanıma teşekkür ediyoruz.

Ock

Erkekler arası futsal müsabakasında ÇPL yi 2 - 0 yenen takımımız ilk maçını kazandı. Takım oyuncularımıza ve beden eğitimi öğretmenimiz A.Kadir Kılıç teşekkür ediyoruz.

Ock

Kariyer günleri kapsamında okulmuza ilçe sağlık müdürlüğünden Dr. Ebru GÖKREM, ebe Ebru CANSIZ ve sağlık memuru Fadime YILMAZ geldiler. Öğrencilerimizle güzel bir söyleşi gerçekleştirdiler. Teşekkür ederiz.

Ock

Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması için her yıl ocak ayının 2. haftası “Enerji Tasarrufu Haftası” olarak kutlanır.

Okulumuzda da Kimya öğretmeni Seyit ŞENOL önderliğinde pano düzenlendi. Sınıflarda son saat konu ile ilgili öğrencilere video izletildi.

Ara

Okulumuzda 9A-C, 10C , 11A ve 12. sınıflara deneme sınavı yapıldı .

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

İnsan Hakları Günü, İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin kabul edildiği gün olan 10 Aralık 1948'den bu yana her 10 Aralık'ta kutlanan gündür.

Okulumuzda da öğretmenlerimiz Ayşe GENÇ, Selma GÜMÜŞ ve Rukiye GENÇ tarafından İnsan Hakları panosu hazırlandı.

12. Sınıf öğrencilerine TYT deneme sınavı yapıldı

Ara

Okul müdürümüz Osman UYSAL öğretmenler odasında 8. Saat rehberlik saatinde genel konular ile ilgili toplantı yaptı.

Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Funda EROL ve DİKAB  öğretmeni Esme ŞAHİN önderliğinde öğrencilerimiz ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle pano hazırlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

B

Ara

Okul rehber öğretmeni Öznur GÜNDÜZ tarafından 9. sınıflara akran zorbalığı ile ilgili seminer verildi.